Routebeschrijving

Route

MET DE TREIN: Afstappen station Sint-Agatha-Berchem. Overzicht van de treinen op de site van de NMBS. Er is een goede verbinding vanuit Brussel-Noord om 11 na het uur op spoor 1, richting Aalst. U stapt af aan station St-Agatha-Berchem.

MET DE TRAM: Tram 82 vanaf station Brussel-Zuid richting Berchem, afstappen aan laatste halte. Dienstregelingen, netplannen en de routeplanner op de site van de MIVB.

MET DE BUS: Er zijn ook heel wat bussen die stoppen aan het station van Sint-Agatha-Berchem. Raadpleeg hiervoor De Lijn.

Vervolgens spoor oversteken, Gentsesteenweg (overgang Brusselsesteenweg) aflopen en twee straten (Technologiestraat en Jan Tieboutstraat) oversteken.
Na 500 m slaat u rechts af in de Rozenweg, een doodlopend steegje.
In de Rozenweg gaat u om de hoek tot nr 4B op uw linkerkant.

MET DE AUTO: vanaf E40 (Gent). Rij op het einde van de E40 niet de ring op, maar rechtdoor richting Brussel, Koekelberg. Sla rechtsaf (afrit 21 richting Groot-Bijgaarden – gebruik gps 😉 ). Let wel, parkeer je wagen in de Brusselsesteenweg. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.

Vanuit Brussel Centrum: Koekelberg richting Gent en net na de verkeerslichten aan het ‘Shoppingcentrum’ rechts afslaan (gebruik gps 😉 ). Let wel, parkeer je wagen in de Brusselsesteenweg. Je kunt niet parkeren in de Rozenweg. Het is een doodlopend steegje.

Advertentie