Doneer

FPD superman

*Dat wist u wellicht al. Maar allemaal dragen ze bij tot een meer rechtvaardige wereld. Journalisten kaarten dagelijks wantoestanden aan. Brengen misstanden aan het licht. Criminaliteit. Fraude. Corruptie. En de eerste stap in het bestrijden van onrecht is het blootleggen ervan.

Daarbij hebben ze alle hulp die ze kunnen krijgen meer dan nodig. Het Fonds Pascal Decroos biedt hen die hulp, in de vorm van ondersteuning, training en vooral werkbeurzen. Afgelopen jaar verschenen er in de Vlaamse media opnieuw talloze projecten die er zonder onze steun niet waren geweest. We kregen nooit zoveel aanvragen binnen, hadden nooit zoveel verschillende werkbeurzenprogramma’s lopen. Onze Europese Dataharvest Conference brak records. Ook de opleiding Internationale Researchjournalistiek groeit gestaag.

Via deze weg willen we u vragen om ons Fonds Pascal Decroos project te steunen. Help ons de journalisten helpen. Want goede onderzoeksjournalistiek kost tijd en geld. Behalve voor wie superkrachten heeft. En dan nog.

Door het Fonds Pascal Decroos te steunen, versterk je de slagkracht van de journalistiek in Vlaanderen.

  • Online gift

Een gift aan het Fonds Pascal Decroos

€50,00


U kunt het Fonds Pascal Decroosproject op verschillende manieren financieel steunen